تبليغات
تبليغات

تبليغات

آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون های فراگیر سال 90 پیام نور + لینک های مرتبط پي دي اف چاپ پست الكترونيكي
دوشنبه ، 26 ارديبهشت 1390 ، 12:20

خبرگزاری مهر - عبدالله معتمدی معاون سنجش و آموزش دانشگاه پیام‌نور با بیان اینکه کارت‌های‌ شرکت در‌ آزمون‌ تمام‌ داوطلبان‌ از روز دوشنبه ۲۶ اردیبهشت‌ ماه برروی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد، گفت: داوطلبان آزمون‌های دوره فراگیر دانشگاه پیام‌نور از روز دوشنبه ۲۶ اردیبهشت‌ماه تا روز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه می‌توانند برای مشاهده و پرینت از کارت ورود به جلسه آزمون خود به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کنند.

معتمدی ادامه داد: در مقطع کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام‌نور امسال ۱۰۳ هزار نفر شرکت کردند که از این تعداد ۷ هزار نفر پذیرش می‌شوند، در مقطع کارشناسی فراگیر دانشگاه پیام‌نور نیز ۱۴۰ هزار نفر شرکت کرده‌اند که از این تعداد بر اساس ظرفیت‌های تعیین شده دانشجو پذیرش می‌شود.

وی گفت : پذیرش دانشجو فراگیر در دانشگاه پیام‌نور نسبت به سال قبل افزایش ندارد.

معاون آموزش و سنجش دانشگاه پیام‌نور در مورد زمان اعلام نتایج آزمون‌های فراگیر دانشگاه پیام‌نور، گفت: نتایج آزمون‌های فراگیر دانشگاه پیام‌نور در شهریورماه اعلام می‌شود و شروع کلاس‌های این دانشجویان از اول مهر است.

لینک های مرتبط و کاربردی :
مشاهده کارت شرکت در آزمون دوره های فراگیر کارشناسی دانشگاه پیام نور سال۱۳۹۰(نوبت بیست و دوم)

مشاهده کارت شرکت در آزمون دوره های فراگیر کاردانی به کارشناسی دانشگاه پیام نور سال۱۳۹۰(نوبت سوم)

مشاهده کارت شرکت در آزمون دوره های فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور سال۱۳۹۰(نوبت دهم)
مشاهده اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره تاریخ، نحوه پرینت کارت و محل رفع نقص کارت شرکت در آزمون دوره‌های فراگیر کارشناسی ناپیوسته  و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور سال ۱۳۹۰
مشاهده اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره تاریخ، نحوه پرینت کارت شرکت در آزمون دوره‌های فراگیر کارشناسی دانشگاه پیام نور سال ۱۳۹۰

آخرين ويرايش : سه شنبه ، 27 ارديبهشت 1390 ، 12:43

Comments 

#8 صفورا 1391-09-23 13:09
پارسال قبول شدم ثبت نام نکردم چون عسلویه د شهر ری را اورده بودم ولی انتخاب بعدیم بود امکان انتقالی یا مهمانی هست?

#7 D 1391-09-21 15:00
چرا اینقدر میپیچونید؟؟؟؟؟؟ خسته کردین مارو؟ کارت و بدین دیگه؟! این همه پول واسه چی گرفتین پس؟؟؟

#6 sh.kermanshahi@yahoo.com 1391-09-20 13:52
برای گرفتن کارت مشکل دارم

#5 خالد یادگاری 1390-10-28 10:02
دریافت کارت ارشد
مشکل دارم

#4 منیره جمشیدی 1390-10-27 10:58
منم

#3 2 1390-10-27 09:26
کارت ورودبه جلسهدانشگاه پیام نور (فراگیر)
یالا زود باشین دیگه خواهر انیسه منتظره

#2 کارت ورودبه جلسهدانشگاه پ 1390-10-27 09:19
کارت ورودبه جلسه دانشگاه پیام نور (فراگیر)
یالا زود باشین دیگه خواهر انیسه معطله

#1 محمود رضایی سراجدین 1390-09-27 11:46
کارت ورودبه جلسهدانشگاه پیام نور (فراگیر)

Add comment