تبليغات
تبليغات

تبليغات

پاسخ به سوالات مهم دانشجویان راجع به ثبت نام و انتخاب واحد دانشگاه پیام نور پي دي اف چاپ پست الكترونيكي
چهارشنبه ، 24 شهریور 1389 ، 07:37

سوال: نمیتوانم وارد سایت www.reg.pnu.ac.ir بشوم.

پاسخ : شما باید به جای www ، عبارت http:// را قبل از reg.pnu.ac.ir تایپ کنید.

سوال: مدارک خود را تحویل داده ام ولی هنوز نمیتوانم وارد سایت گلستان بشوم.

پاسخ : دانشگاه محل قبولی شما میبایست پس از پذیرش شما در سیستم، به شما شماره دانشجوییتان را تحویل دهد. سپس با استفاده از شماره دانشجویی به عنوان نام عبور و شماره شناسنامه به عنوان کلمه عبور میتوانید وارد سیستم شوید.

سوال: ورودی جدید در یکی از مراکز استان تهران هستم. فرق میان سایت www.tpnu.ac.ir و http://reg.pnu.ac.ir چیست؟

پاسخ: سایت www.tpnu.ac.ir سایت دانشگاه پیام نور استان تهران است و در خصوص ثبت نام ، میتوانید جهت ارسال مدارک اسکن شده خود به کارشناس و مراحل اول پذیرش از این سایت استفاده کنید اما بعد از دریافت شماره دانشجویی جهت ادامه انتخاب واحد میبایست به سایت کشوری پیام نور http://reg.pnu.ac.ir مراجعه کنید.

سوال: دانشجوی دکتری هستم و نمیتوانم وارد سایت گلستان شوم چون به من پیغام میدهد نام یا کلمه عبورم اشتباه است.

پاسخ: به اطلاعاتی که در صفحه اول سایت گلستان در خصوص نام و کلمه عبور دانشجوی دکتری در پایین صفحه اطلاعیه درج شده است مراجعه کنید.

سوال: بعد از تایپ نام و کلمه عبور هنگامی که کلید "ورود" را میزنم سیستم پیغام میدهد که بیش از تعداد مجاز به سیستم وارد شده ام.

پاسخ : برای گذشتن از این پیغام خطا روی کلمه "تنظیمات" که در سمت راست همان صفحه مشاده میکنید کلیک کنید سپس گزینه " غیر فعال کردن صفحات دیگر" را انتخاب کنید سپس مجدد کلید ورود را بزنید.

سوال: در زمان انتخاب واحد پیغام بنفش رنگ "عدم رعایت حداقل سقف واحد" در زیر صفحه مشاهده میشود.

پاسخ: مشکلی نیست. دلیل آن این است که شما هنوز انتخاب واحدی را ثبت نکرده اید. هنگامی که تعداد واحد شما از 5 واحد بیشتر شود پیغام مذکورحذف میشود .

سوال: شهریه خود را واریز نموده ام اما هنوز سیستم مرا بدهکار نشان میدهد.

پاسخ: اطلاعات واریز شهریه حداقل 48 ساعت بعد از تاریخ واریز شما در سیستم به روز میشود.

سوال: جهت انتخاب واحد به سایت مراجعه کردم ولی دروس من در جدول مربوطه نیست تا آنها را انتخاب کنم.

پاسخ: دو دلیل دارد.1: مرکز درس شما را ارائه نداده است. 2: ظرفیت درس مورد تکمیل شده. در هر دو مورد میبایست با کارشناس رشته خود تماس بگیرید.

سوال: نام و کلمه عبور خود را فراموش کرده ام .

پاسخ: به کاربر ارشد رایانه مرکز خود مراجعه کنید.

سوال: هنگامی که مشخصات شخصی خود را در سیستم گلستان وارد میکردم دچار اشتباه شده و اطلاعات را غلط وارد کردم. حال چگونه آن را اصلاح کنم؟

پاسخ: این اطلاعات پس از 3 مرتبه تایید شما در نهایت در سیستم ثبت شده است وهرگونه اصلاح می بایست پس از طی روال قانونی توسط مرکزصورت پذیرد .

سوال: در حین انتخاب واحد چند دقیقه با سیستم کار نکردم و پس از آن بصورت اتوماتیک از سایت خارج شدم. تغییرات من اعمال خواهد شد؟

پاسخ: خیر. هنگامی که برای چند دقیقه با سیستم کار نکنید سیستم به طور خودکار تمام تغییراتی که بدون فشردن کلید "اعمال تغییرات" انجام داده اید را حذف میکند.

سوال: بعد وارد کردن نام و کلمه عبور و فشردن کلید ورود، سیستم با نمایش پیغام "لطفاً صبر کنید" معطل میماند و وارد نمیشود.

پاسخ: سرعت اینترنت شما بسیار کند است. از اینترنت پرسرعت تری استفاده کنید و اگر در حال استفاده از اینترنت پر سرعت هستید، اشکال از مرورگر شماست. Internet Explorer خود را مجدد نصب کنید و یا اگر در کافی نت هستید کامپیوتر خود را تغییر دهید.

سوال: انتخاب واحد خود را تکمیل کرده ام. حال چگونه از آن صفحه پرینت بگیرم؟

پاسخ: امکان پرینت از همان صفحه موجود نیست و میبایست جهت پرینت انتخاب واحد گزارش 101 را از مسیر زیر اجرا کنید :

منوی ثبت نام > گزارشهای ثبت نام > ثبت نام > 101 : گزارش نتیجه ثبت نام (ترمیم) دانشجو در طول ثبت نام

سوال: از چه راهی میتوانم فرم واریز شهریه را بگیرم؟

پاسخ: از مسیر مقابل گزارش مورد نظر را پرینت بگیرید : منوی آموزش> گزارشهای آموزش> شهریه> لیستها و آمارها>163 : فرم واریز وجوه شهریه پیام نور

آخرين ويرايش : چهارشنبه ، 24 شهریور 1389 ، 07:42

Comments 

#8 زیبا 1392-02-06 16:13
سلام من دو ترم انتخاب واحد نکردم دانشجوی ارشد ادبیات سال 89 بودم یک ترم هم بدهی دارم چه میشود.

پاسخ: با سلام. به دانشگاه محل تحصیلتان مراجعه نمایید و از مسئول آموزش یا کارشناس رشته یا .. بپرسید. متاسفانه اطلاعی نداریم.

#7 HOSSEIN 1391-05-28 10:40
سلام عیدتون مبارک.ببخشید من سال اولی هستم میخواستم بدونم اگه بخوام برای ترم پاییز 91-92 مهمان بگیرم چیکار باید بکنم ؟ چه مدارکی میخواد.من در این مورد هیچ اطلاعات دقیقی ندارم اگه میشه یه راهنمایی کنید.خیلی ممنون.

پاسخ: با سلام. این مورد مستقیما به دانشگاه (واحد نقل و انتقال) مربوط می شود. ما اطلاعی از جزئیات نداریم (یک سری نامه نگاری های اداری دارد که باید از دانشگاهتان بگیرید ببرید دانشگاه ثانی، بعد که آنها تایید کردند مهمان می شوید).

#6 hossein 1391-05-08 10:18
سلام.ببخشید من قصد تغییر رشته دارم.میخواستم بدونم چه زمانی باید اقدام کنم؟چه شرایطی لازم داره.رشته ی فعلیم حسابداری هست.فرقی میکنه چه رشته ای رو انتخاب کنم؟الان از معافیت تحصیلی(برای سربازی)استفاده میکنم.یرای رشته ی جدیدم دوباره باید معاقیت بگیرم.؟با تشکر

پاسخ: با سلام. زمان تغییر رشته را از تقویم دانشگاه پیام نور که در صفحه زیر قرار داده ایم ببینید:
http://www.pnu.charchoob.com/index.php/1389-05-12-16-03-12/2822--91-.html
پس از اول مرداد تا 16 شهریور فرصت دارید! در زمینه انتخاب رشته نیز از با کارشناس رشته تان مصاحبه نمایید.

#5 hossein 1391-05-05 11:03
سلام.ببخشید من داشجوی فراگیر رشته ی حسابداری هستم(ورودی 90).سربازی هم نرفتم و دارم از معافیت تحصیلی استفاده میکنم.میخواستم بدونم آیا امکانش هست دوباره در آزمون فراگیری که پاییز برگزار میشه شرکت کنم و قبول بشم وهم زمان با رشته ی فعلیم اون رو ادامه بدم.آیا دوباره باید معافیت تحصیلی بگیرم یا از همین فرصت معافیت تحصیلی (4 تا 6 سال برای کارشناسی) میتونم برای به پایان رسوندن رشته ی جدیدم استفاده کنم.خیلی ممنون.با تشکراز سایت خوبتون.

پاسخ: با سلام. تا آنجا که ما اطلاع داریم، همزمان نمی توانید در دو رشته در دانشگاه پیام نور تحصیل کنید.

#4 hossein 1391-05-04 18:52
من از وقتی ویندوزم رو عوض کردم(سون 64 بیتی انداختم)دیگه به سایت سیستم گلستان(reg.pnu.ac.ir)دسترسی ندارم.یعنی زمانی که گزینه ی ورود به سیستم رو انتخاب میکنم این ارور رو میده:Internet Explorer cannot display the webpage در صورتی که کاملا به اینترنت متصل ام.میخواستم بدونم چون ویندوز 64 بیتی انداختم دیگه وصل نمیشه یا ربطی نداره؟یا برای ورود به سیستم باید برنامه ی خاصی روی سیستم نصب باشه(مثلا flash player)که چون ویندوز عوض کردم یادم نمیاد؟sسرعت اینترنتم هم 256 هست.خیلی ممنون میشم یه راهنمایی کنید.

پاسخ: با سلام. پیشنهاد می کنیم نسخه تازه Intenet Explorer را دانلود کنید و نصب کنید و سپس ReStart کنید تا شاید سایت را مشاهده نمایید.اگر از VPN یا SOCKS یا نرم افزارهای فیلتر شکن استفاده می کنید آنها را غیرفعال کنید. مثلا اگر Proxifier استفاده می کنید آنرا بطور کامل ببندید.
اگر باز هم مشکلتان حل نشد از نسخه X86 ویدوز Seven استفاده نمایید. صفحه مربوط به سیستم گلستان این آدرس است و نیازی به نرم افزار flash player نیز ندارد:
https://reg1.pnu.ac.ir/forms/authenticateuser/main.htm
باز هم سوالی داشتید در خدمتیم.

#3 بهنام 1391-04-25 11:21
باسلام بنده کلا19 واحد دیگه دارم اگر4واحدرا دراین تابستان پاس کنم برای ترم بعد15واحد میماندوقصدمن اینست که این 15واحدرادر 2 نیمسال آینده تمام کنم چگونه این 15واحدرادر2ترم تقسیم کنم؟

پاسخ: با سلام. خوب 12 واحد را این ترم بردارید. 3 واحد را هم بگذارید ترم بعدش بردارید. فقط برای اینکه ترم بعد 3 واحد بردارید باید قبلش به کارشناس رشته تان بگویید تا یک کدی را در سیستم شما فعال کند تا بتوانید 3 واحد بردارید.

#2 s 1390-03-21 10:53
از جانب مدیریت گلستان غیرفعال شده.
می تونید از سایت هایی که نمونه سوالات را برای دانلود گذاشته اند استفاده کنید.
مثلا
pnuna.com

#1 حامد مصدق 1390-03-20 22:25
تا ترم قبل بعد از امتحان می توانستم از سایت reg سوال و جواب را دانلود کنم ولی الان نمیشود
لطفا دلیلش را بفرمایید

Add comment