|
طنز : واگویه های دانشجویان پیام نور ورامین |
|
|
|
|
چهارشنبه ، 1 تیر 1390 ، 20:03 |
|
"سامانه دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز ورامین" :
* چرا پیام نور ورامین را برای دانشجو شدن انتخاب کردید؟
- چون اینجا رو از بچگی دوست داشتیم و آرزو می کردیم یه روز دانشجوی پیام نور ورامین بشیم. - چون جای دیگه راهمون ندادن ... - چون فقط رتبه های زیر 100 توی این دانشگاه قبول می شَن !! - به خاطر سیستم دانشگاهیِ گلستان که یکی از بهترین سیستم هاست. - به این دلیل که استاد همیشه به موقع سر کلاس میاد.
* آیا از نحوهی برگزاری کلاسهای دانشگاه راضی هستید؟ چرا ؟ ( دلایل ذکر شود ) - بله 100 درصد ، هیچ وقت این قدر راضی نبودم! - یه مسئله ای در این سوال مطرح می شه که همون جاذبهی نیوتن هستش و اون اینکه چرا برخی از نقاط جاذبه نداره مثلا همین کلاسها که باعث میشه دانشجو بره به جاهایی که جاذبه داره مثل استخر تازه تاسیس دانشگاه! ( منظور این عزیز فوارهی تازه تاسیسِ سمت سرویس های بهداشتی است )
* آیا از نحوهی برگزاری امتحانات راضی هستید ؟ چرا ؟ - بله ، به شما چه ؟ - مهم ماییم که راضی هستیم ، دنبال چی می گردی ؟ می خوای حاشیه سازی کنی؟!
* برای ورود به سیستم گلستان چطور عمل می کنید ؟ - من به شخصه از روز قبل اقدام به عمل می کنم ، از آنجایی که آدمی نیستم که کار امروز رو به فردا بیندازم تو گوگول سِرچ می کنم ، ... و روز بعد می آیم و رمز عبور و کلمهی عبور رو وارد و سپس بقیهی مراحل الی تا بی نهایت.
* حرف آخر؟ - والا ما حرف اول و آخرمون یکیه ! دانشگاه پیام نور ورامین آرزوی هر جوون ایرونیه. اگه میخواید به یه جایی تو تحصیل برسی بیا دانشگاه پیام نور ورامین. همین!! |
|
آخرين ويرايش : شنبه ، 4 تیر 1390 ، 14:00 |
Comments
من از مطلبتون استفاده و گپی میکنم خوشتون نمیاد بگین پاکش کنم
با تشکر
خوشتون نمیاد حتما بگین پاکش کنم اخه خیلی با حال بودممنون
www.pnuharf.blogfa.com
خیلی عالی بود
ولی کم نوشتین